Vrijedi pročitati

objavljeno prije 2 godine

NAKON DONACIJE I BLAGDANSKI POKLONI ZA PETRINJSKU ŠKOLU

27.12.2021

AZ mirovinski fondovi 2021. završili su onako kako su je i započeli – iskazom solidarnosti i pomoći stradalima u potresu na području Banovine.

Svjesni važnosti što brže normalizacije života na teško stradalom području,  AZ fondovi su Osnovnoj školi Mate Lovraka u Petrinji odmah nakon potresa donirali 100 tisuća kuna za obnovu. Kako škola nije bila među najteže oštećenim objektima to je omogućilo brzi početak rada i povratak učenika u školske klupe. Zahvaljujući donaciji, školska knjižnica je opremljena namještajem te novim knjigama za lektiru u matičnoj te  područnoj školi Češko Selo.

Predstavnici AZ mirovinskih fondova posjetili su školu 21. prosinca donijevši prigodne poklone za djelatnike i učenike i što je najvažnije poručili i njima i svim njihovim sugrađanima da nipošto nisu zaboravljeni i da ostaju uz njih. Zahvalnost i radost učenika i nastavnika zbog solidarnosti i podrške koju su dobili još je jednom potvrdila da je pomaganje i briga o drugima najveća nagrada i za onoga koji pomoć daje.

 

Više na poveznici u nastavku:

 

https://www.sisak.info/2021/12/26/az-mirovinski-fondovi-donirali-100-000-kuna-os-mate-lovraka-petrinja/